От компанията TP-Link знаят, че WiFi рутерите за игри са изключително популярни и продължават да предлагат поредица от функции от висок клас, без да правят компромис. Компанията представи Archer GX90 рутер, който предлага не само WiFi 6 скорост, но и специален „Game Band“ от 4,8 Gbps, за да предпази вашите сесии за игра от смущения от други локални мрежови трансфери. Ускорителят също забелязва и фино настройва потоци за игри, които разпознава, като серията Call of Duty или League of Legends, таблото за управление предоставя статистика за времето ви за игра, за да ви помогне да определите възможни проблеми.

Можете да очаквате някои от другите добре познати трикове за подобряване на производителността на игрите. Подобрената модулация на OFDMA (ортогонално честотно разделяне с множествен достъп) има за цел да намали изоставането, а 1.5GHz четириядрен процесор (TP-Link не го споменават като име) помага за пренасянето на тежкия трафик. Това е солиден рутер за общо ползване с 2.5Gbps Ethernet жак (плюс четири 1Gbps жака), два USB порта и поддръжка за мрежова мрежа чрез устройства, поддържащи OneMesh на TP-Link.

Archer GX90 ще бъде достъпен през официалните партньори на марката и други търговски обекти на цена около 600лв. Определено е по-скъп от типичен домашен WiFi рутер, но това определено е по-евтино от някои трилентови WiFi 6 рутери. Ако нямате нищо против външния вид, това може да постигне баланс между стабилна скорост и разумна цена.

Сподели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *