Всеки от нас харесва безплатни игри или игри с огромни намаления. Уви доста често намирането на безплатни игри особено в Steam е доста трудно и винаги започваме да търсим по форуми, сайтове и различни сайтове които ни препращат към реклами.

В тази статия ще се опитаме да ви дадем възможно най-достоверната информация от къде да вземате или търсите безплатни PC игри.

1. Epic Games

Ако все още не сте чували за Epic Games това е едно от най-предпочитаните места от геймърите за намиране на безплатни игри а и не само. Компанията набра популярност с това, че всяка седмица предоставя на своите потребители различни безплатни игри. Доста често игрите не са популярни, но си заслужава да хвърляте по едно око на сайта им или да изтеглите техният клиент. В различни периоди на годината компанията е предлагала много популярни игри, ще изброим някои от най-популярните безплатни игри от тях за 2021-ва година:

 • Star Wars Battlefront 2: Celebration Edition
 • Metro Last Light Redux
 • Alien: Isolation
 • Control 
 • Overcooked 2
 • A Plague Tale: Innocence
 • Saints Row: The Third Remastered
 • Dead by Daylight

2. Humble Bundle

Разглеждайте онлайн търговци като Humble Bundle. Понякога те предлагат напълно безплатни игри по време на определени промоции. Humble Bundle също раздава безплатни игри всеки месец, ако се абонирате за техните месечни пакети. Те имат доста често промоции за месечният им абонамент като може да вземете игри от клас AAA напълно безплатно.

3. Steam групи за безплатни игри

Има безброй много групи в Steam в които се споделят безплатни игри, или предстоящи безплатни игри. Към момента най-актуалната група в Steam, която следим е FreeGamesFind, споделя се често информация и групата е доста активна с около 25 хиляди човека.

4. Reddit групи за безплатни игри

Също като групите в Steam, в платформата Reddit има много групи за беплатни игри, но най-популярната и групата с най-точна и бърза информация е FreeGamesOnSteam. Важно е да следите редовно групите защото често игрите са безплатни за 24 часа дори и по-малко.

Надяваме се статията да ви е била полезна и да успеете да грабнете играта, която искате безплатно в една от платформите. Ако мислите, че сме пропусналали популярно място за безплатни игри споделете го в коментарите.

Поздрави от екипа на Gaming Bulgaria

Сподели:

1Коментар

 • ГЕЙМЪР 007, април 7, 2022 @ 10:29 pm Отговор

  Супер новини, повечето места ги знаех но пък винаги е полезно да се следи още информация. Аз лично следя една група в Reddit steam games on sale. Успех

Average
5 Based On 1

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *