Феновете вече очакват предстоящия сезон на Apex Legends, като много от тях предлагат идеи за потенциални промени на Lifeline.

Докато сезон 10 на Apex Legends все още има още няколко седмици, много фенове вече очакват Сезон 11. Заедно с новите Legend и Battle Pass, всеки сезон въвежда много промени в героите и оръжията. В резултат на тези промени някои легенди стават по-силни. Наскоро голям брой фенове изразиха мнението си за Lifeline и как да я направят по-ефективна в мета през следващия сезон.

Като част от първоначалния списък, когато стартира Battle Royale, Lifeline остана популярен избор през многото сезони на играта. Легенда от клас support, тя има няколко способности, които могат да помага на съотборниците си по време на екшън. Combat Revive й позволява да продължи да се бие, като съживява съотборниците, а нейният Heal Drone им осигурява бърз heal. В допълнение, тя може да се обади за пакет за грижи чрез своя Ultimate, за да даде на екипа си по-добра екипировка. Въпреки че Lifeline е получавала преработки през изминалите сезони, някои фенове все още смятат, че Legend заслужава buff за 11-ти сезон.

В скорошна публикация в Reddit следният въпрос беше поставен пред членовете на общността на Apex Legends: „можете да промените всичко за Lifeline, какво би било то?“ За по-малко от ден отговорите на играчите започнаха да се изсипват, като много от тях имаха интересни идеи да променят комплекта на Legend.

Въпреки, че имаше много предложения за потенциални подобрения на Lifeline, една от най-популярните идеи включваше респаунните маяци на Apex Legends. Според потребител на Reddit, Respawn трябва „да има Care Package двойно като маяк за респаун“. Тази потенциална преработка на Ultimate-а на героя може да бъде ценен актив, тъй като би предоставила на отбора възможността за respawn на съотборници на отдалечени места, давайки на играчите повече време да съберат loot преди битка. Освен това, тази преработка би била интересно допълнение за сценарии в късна игра, когато на картата няма налични останали маяци за повторно появяване.

Сподели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *