Минималните изисквания също са на добавени

Electronic Arts разкри миналата година, че Apex Legends, популярната конкурентна шутър игра от първо лице за компютър и конзоли, ще получи мобилен порт. Оттогава не е имало много новини за Apex Legends Mobile, но сега списъкът за играта е на живо в Google Play Store.

Google Play Store включва няколко екранни снимки на това как ще изглежда играта, докато описанието казва, че предлага „оптимизиран потребителски интерфейс и контроли, създадени по поръчка за мобилни устройства“, както и „уникално съдържание само за мобилни устройства и режими на игра“. Electronic Arts по-рано каза в публикация в блог, че мобилната версия на Apex Legends ще бъде подобна на настолната и конзолата, разработена в сътрудничество с Lightspeed & Quantum Studios, но няма да се поддържа cross play игра.

Оригиналната версия на Apex Legends е разработена от Respawn Entertainment и публикувана от Electronic Arts, с два основни режима на игра: Battle Royale, подобен на Fortnite, или 3v3 отборен мач. Действието се развива в същата вселена като поредицата Titanfall на Respawn, а някои герои и дизайни от Titanfall са пренесени в Apex Legends. Мобилната версия ще бъде безплатна за игра, точно като обикновената игра, със собствен набор от козметика и отключващи елементи. EA вече изброи минималните системни изисквания за Android и iOS, които са изброени по-долу.

Минимални изисквания за Android

– Snapdragon 435/ Hisilicon Kirin 650/ Mediatek Helio P20/ Exynos 7420
– Android 6.0
– Open GL 3.1 or higher
– 4 GB free space
– At least 2 GB RAM

Минимални изисквания за iOS

– iPhone 6S or later
– OS version: 11.0 or later
– CPU: A9
– 4 GB free space
– At least 2 GB RAM

Предварителната регистрация за играта в Google Play ще ви даде известие, когато играта най-накрая е налична за инсталиране. Има и нови акаунти в социалните медии за Apex Legends Mobile в Twitter, Instagram, Facebook и YouTube, които можете да следвате за актуализации относно пускането на играта.

Сподели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *