От днес Valve започна да изпраща покани на избрани играчи да тестват новият Counter Strike 2

Слуховете се оказаха верни: Valve току-що разкри как ще изглежда Counter-Strike 2, обявявайки ограничена бета версия, която е достъпна за избрани членове на общността на играта. Студиото казва, че продължението ще преразгледа всяка система, част от съдържанието и част от изживяването на Counter-Strike. Както се очаква, Valve премества играта към най-новата версия на Source 2, което води до забележим скок в графичната прецизност.

Играта ще включва по-добри текстури, по-реалистично осветление и допълнителна геометрия. Valve казва, че екипът на Counter-Strike 2 възприема тристепенен подход към дизайна на нивата. Картите „Touchstone“ като Dust 2 в по-голямата си част ще бъдат оставени недокоснати извън настройките на тяхното осветление и четливост. Междувременно картите „Надстройка“ ще се възползват от подобрения които идват за осветление на Source 2 за по-реалистично изглеждащи материали и отражения. И накрая, Valve планира да преработи напълно няколко нива, като се възползва от всичко, което може да предложи.

Преминаването към Source 2 също ще донесе със себе си подобрения в играта. Започвайки най-вече с това как функционират димките. Както Valve обяснява във видео зад кулисите, димките сега ще живеят като обемни 3D обекти в света на играта, което ще ги направи отзивчиви към други елементи на играта и ще позволи на играчите моментално да оформят зрителни линии с куршуми и експлозии.

Valve също преработва основно сървърната архитектура на играта. В него се казва, че Counter-Strike 2 ще поддържа актуализации под отметка, функция, която студиото твърди, че ще позволи на сървърите на играта да знаят в момента, в който играчът се движи, стреля с оръжие или хвърля граната. На теория, това би трябвало да направи новия запис като най-отзивчивия Counter-Strike до момента.

Когато пълната версия на играта пристигне това лято, Counter-Strike 2 ще бъде безплатен ъпгрейд на Counter-Strike: Global Offensive. Всяка козметика, която сте събрали в CS:GO, ще бъде пренесена в новата игра (и ще изглежда по-добре от всякога). Valve кани играчи в ограничената бета версия въз основа на няколко фактора, включително скорошно време за игра и състояние на Steam акаунт. Студиото обеща да сподели повече информация за Counter-Strike 2 по-близо до излизането.

Сподели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *