Независимо дали сте забили в Silver или играете с Global Elite’s, системата за класиране на Counter-Strike е чудесен начин да прецените уменията си в игрите с рейтинг.

Класовете на CS:GO варират от нубовете до елита. Но без значение колко висок или нисък е вашият ранг, инвестирането на време за подобряване на вашата игра и цялостното подобряване почти със сигурност ще доведе до по-приятно преживяване.

Как да получа ранк?

Ако тепърва започвате с CS:GO, може да се наложи да отделите малко време, за да спечелите вашият ранк.

Системата за изравняване варира от 1 до 40 и ви възнаграждава с козметични капки и медали за вашето време, инвестирано в играта. След като играете достатъчно, тези медали променят цвета си на всеки 40 пъти, когато се класирате през годината – като престиж в Call of Duty.

За да отключите така нареченият competitive matchmaking, трябва да достигнете второ ниво, като играете някой от режимите на игра, включително Casual, Arms Race, Demolition, Danger Zone и Deathmatch. Достигането на второ ниво ще ви даде достъп до опцията за ранк игри, където стига да сте достатъчно добри може да играете с някои от най-добрите pro CS:GO играчи.

Рангът ви няма да се покаже, докато не спечелите 10 състезателни мача. Ще бъдете поставени в смесени игри с играчи от различни ранкове, обичайно близки до вашият.

Защото играете на нов акаунт, ще бъдете ограничени до две победи на ден, докато достигнете 10-то. Valve добави тази система за борба с използването на смърфове. Ако приемем, че можете да постигнете две победи на ден, вашият ранг трябва да ви бъде даден на петия ден. Когато спечелите 10 състезателни мача, вашата група умения най-накрая ще се появи.

Какви са всички рангове?

Valve

Йерархията на играчите на Valve се състои от 18 ранга, като всеки ранг е по-квалифициран от последния. Чиновете са в следния ред отгоре надолу.

Сподели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *