Още със излизането на PlayStation 3 започнаха да се появяват заглавия, които позволяваха мултиплейър, но те така и не достигнаха своя успех докато не се появи PlayStation 4. За щастие, мултиплейър игрите отново са в челните редици на най-добрите игри на PS5. Въпреки че системата е толкова нова, вече има много игри, които да изпробвате – независимо дали онлайн или локални кооперативни мултиплейър игри. Преди да вземете нов PS5, може би се чудите какви мултиплейър игри може да предложи новата система на Sony.

Има много заглавия които може да включим, но в този списък сме събрали най-добрите мултиплейър игри според нас, налични на PS5 в момента.

Splitgate

Налични платформи: PC (Microsoft Windows), PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series X|S

Жанр: Шутър

Разработчик: 1047 Games

Публикувана от: 1047 Games

Дата на публикуване: Май 22, 2019


It Takes Two

Налични платформи: PC (Microsoft Windows), PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series X|S

Жанр: Приключенска

Разработчик: Hazelight Studios

Публикувана от: EA

Дата на публикуване: Май 25, 2021

Ревю: Като една от най-изобретателните кооперативни игри през последното десетилетие, It Takes Two не може да се играе самостоятелно. Създадена с мисъл за кооперативния мултиплейър, това е игра за двама родители, които са на ръба на развода. Докато самата история може да остави малко да се желае, геймплеят е изключителен, предлагайки пъзели и препятствия, които трябва да бъдат преодолени чрез сътрудничество.


Sackboy: A Big Adventure

Налични платформи: PlayStation 4, PlayStation 5

Жанр: Приключенска

Разработчик: Sumo Digital

Публикувана от: Sony Interactive Entertainment

Дата на публикуване: Ноември 12, 2020

Ревю: Ако търсите семейна игра, която е по-малко хаотична, но все пак може да се играе в кооперативна игра, тогава трябва да разгледате Sackboy: A Big Adventure. Създаден върху основата на LittleBig Planet, Sackboy: A Big Adventure е 3D платформинг, подобен на любимите игри за Марио. Той разполага с прекрасни, живи визуализации, леки пъзели и всички странности, на които можете да се надявате. Ако сте играли It takes two и искате да пробвате нещо подобно, Sackboy е вашата игра.

Сподели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *