С надеждата през 2022 г. цялата CS:GO състезателна сцена да се върне към нормалното и да можем да посещаваме турнирите а не да ги гледаме само онлайн. Предстои ни да станем свидетели на промяна в професионалната сцена на Counter-Strike. Следователно ние обновяваме нашия топ 5 списък на най-добрите играчи на CSGO през 2022 г.

НАЙ-ДОБРИТЕ CSGO ИГРАЧИ през 2022 година

5. B1T

B1t задържа постоянен темп и разтеж през 2021 г. Очевидно засенчен понякога от невероятни изпълнения на своите съотборници, той бързо се превръща в новата звезда на отбора. Той имаше рейтинг 1,27 HLTV на PGL Major Stockholm 2021. Това е най-големият натиск, на който можете да бъдете подложени в тази игра. Цялостното му представяне по този начин на Major, докато все още има невероятни изпълнения през цялата година, е страхотен подвиг. Той е вторият най-желан играч в играта, след играча на трета позиция в нашата класация. Без b1t, кой знае къде щеше да бъде Na’Vi.

Valerii “b1t” Vakhovskyi

4. SH1RO

sh1ro беше пробивната звезда на онлайн ерата. С невероятно забавен и агресивен AWP стил, той играеше извън ума си. Дълго време той беше най-забавният играч за гледане. След като LAN се върна, играта му беше по-малко впечатляваща, но все пак феноменална. По-малко впечатляващо представяне на мажор все още беше +49 +/- в убийства и 1,21 рейтинг на HLTV.

Dmitry “sh1ro” Sokolov

3. NIKO

Имаше много въпросителни около печално известния NiKo, през 2021 г. С неговото минало от времето му във FaZe го следваше, той беше отписан като отклонил се по грешен път. Сега той доказа, че е готов да следва своя лидер и да играе ролята му. Той е най-талантливият CS:GO играч, който някога е красял играта. След години, когато Counter Strike е мъртъв и няма тази популярност, ще говорят за неговите flick-ове. Всъщност той е толкова добър, че изведе отбора си до финала на Мейджърите, когато отбора не трябваше да са близо до него дори на хартия. Неговото влияние върху която и да е карта е почти несравнимо. Не само заради целта му, но и заради усета му за игра.

Nikola “NiKo” Kovač

2. M0NESY

Новата изгряваща суперзвезда за G2 е на второ място. Иля “m0NESY” Осипов се присъедини към G2 в началото на 2022 г. и повиши представянето на отбора с 35%. С него G2 се класира като подгласник на IEM Katowice и изглежда солидно за предстоящия PGL Major Antwerp. Иля вече има рейтинг от 1,25 и въздействие 1,19 с 82,8 ADR. В момента той е най-добрият играч в G2 и все още се разраства като играч. Следете го много внимателно през 2022 г.

Ilya “m0NESY” Osipov

1. S1MPLE

Кой би си помислил, че s1mple ще бъде номер едно в списъка… Абсолютно включване като най-добрия играч в света. Факт, който е неоспорим, ако всички са честни със себе си. Рейтинг от 1,36, ADR 87,0, въздейства на 1,41 само за да назовем някои от неговите статистики тази година. На последния мейджър той имаше най-високия рейтинг на играчи някога на събитие с 1,47. Когато този човек гори, няма никой на света, който да го победи. Той е най-великият на всички времена. Едва ли някога ще видим друг играч толкова доминиращ, колкото s1mple.

© John Gooderson – Aleksandr Olegovich Kostilev
Сподели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *