Анимираната нова поредица на Netflix Arcane идва в услугата за стрийминг на 6 ноември. Поредицата е направена с основа света на League of Legends, Netflix и Riot Games дебютираха с нов трейлър за предстоящия сериал по време на Tudum, събитието на Netflix.

Arcane се развива в утопичния свят на Piltover в множество региони на Рунетера. Разбира се, можете да очаквате изненади от поредицата League of Legends, която включва някои познати лица, като Jinx, Vi и Caitlyn. И да, ще има много екшън, приключения и интриги. Вижте трейлъра по -долу.

Премиерата на сериала е в 19:00 ч. PT, часове след финала на League of Legends Worlds. Arcane ще се състои от девет епизода с по три епизода във всеки акт. Първите три епизода, които следват Jinx и Vi-ще стартират на 6 ноември. Акт две от Arcane land на 13 ноември и трети акт пристига на 20 ноември. Последните актове ще пристигнат в 12 часа сутринта на съответната дата на съответните им дати на излизане.

Според официалния синопсис на поредицата, „Arcane се гмурва в деликатния баланс между богатия град Пилтовер и мрачния корем на Заун. Известен в цяла Рунетера като„ град на прогреса “, много от най-блестящите умове наричат ​​този град дом . Но създаването на hextech, начин на всеки човек да контролира магическата енергия, застрашава този баланс. Докато Arcane държи задкулисите, шампионите на League of Legends, поредицата е проектирана да стои самостоятелно като сложен свят, изпълнен с морални решения, спираща дъха анимация и напрегнато разказване на истории. ” Netflix ни даде първият поглед към поредицата по време на Geeked Week, където видяхме кадри на Jinx и Vi и получихме 19-секунден дълъг тийзър за Arcane.

Arcane LOL

В „Arcane“ участват Хейли Стайнфелд като Ви, Кейти Льонг като Кейтлин, Кевин Алехандро като Джейс, Джейсън Списак като Силко, Ела Прунел като Джинкс, Токс Олагундое като Мел, Джей Би Блан като Вандер и Хари Лойд като Виктор.

„Играчи по целия свят обичат Лигата и нейната вселена“, обясни изпълнителният директор на Riot Games Николо Лоран. “Тяхната страст е това, което ни вдъхновява да създадем изрази на Runeterra. Стартирането на Arcane е началото на следващата глава за Riot и нямаме търпение играчите да видят какво имаме за тях в различните игри, забавление и спорт. “Като признание за този момент поставяме играчите в центъра на едно невероятно изживяване. Worlds и Arcane ще се комбинират, за да образуват единно, глобално празненство, съчетавайки конкуренция, забавление и общност по съвсем нов начин. Мислете за това като супер уикенд за играчите. “

Arcane първоначално щеше да излезе през 2020 г .; пандемията COVID-19 обаче предизвика забавяне на производството. Шоуто е вдъхновено от мултиплейър видео играта на Riot Games League of Legends. Стартирал през 2009 г., това е една от най-големите световни игри за Esports.

Сподели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *